Retourneren

Niet tevreden?
Controleer altijd je aankoop direct na ontvangst. Ben je ontevreden, mist er iets of is er iets kapot? Dat vinden wij uiteraard ook niet fijn. Stuur ons een mail en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Verkeerd artikel ontvangen?
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Laat het ons weten en stuur het verkeerd ontvangen artikel retour (op onze kosten). Wij sturen het juiste artikel kosteloos weer naar jou.

Retourneren
Uiteraard mag je je bestelling retourneren, dit kan tot 14 dagen na ontvangst. Stuur hiervoor ons een bericht met hierin: je naam, adres, ordernummer en eventueel de reden voor retour (dit laatste is niet verplicht, maar wel handig voor ons om te weten).

De bestelling dient in originele staat verzonden te worden, zonder beschadigingen. De kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Tip: doe dit met een Track & Trace code of aangetekend, zodat je zeker weet dat het pakket bij ons is aangekomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies of schade tijdens transport.

Zodra je retourzending bij ons binnen is, versturen wij je een ontvangstbevestiging. Binnen 14 dagen storten wij het volledige orderbedrag terug op je rekening.