Feest

Sterren slinger van papier

Sterren slinger van papier

Maak van elke dag een feestje. In ons vorige project hebben we laten zien hoe je een perfecte ster uit een vel papier knipt. Wat kun je nu met deze sterren maken? Juist een slinger! Superleuk voor een kinderkamer, babyshower of feestje.

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Zo knip je een perfecte ster in één keer uit. Het lijkt ongelooflijk, maar het is echt waar. Met deze simpele vouwtechniek, knip jij in één keer een perfecte ster uit! In 7 stappen leggen wij uit hoe je dit moet doen. Een leuk project om een mooie slinger van te maken.

Natuurlijk geverfde eieren maken

Natuurlijk geverfde eieren maken

Eieren verven op natuurlijke wijze. Eieren verven is een traditie met Pasen. Wist je ook dat je in plaats van verftabletten of knutselverf te gebruiken, de eieren ook op een natuurlijke wijze kunt verven? Dit kan namelijk door een ‘verfmengsel’ te maken van groenten en fruit!

Grappige eieren maken

Grappige eieren maken

Eieren met een gezicht. Geen Pasen zonder eieren. Verras je familie, kinderen en vrienden met deze grappige eieren! Verstop ze in huis, de tuin, in de koelkast, stop ze weer terug in de eierdoos of presenteer ze in een eierdop op de gedekte Paastafel. Gegarandeerd succes!

SINT Surprise Tips!

SINT Surprise Tips!

Sint is weer in het land! Op 14 november hebben de Sint en zijn Pieten weer voet aan wal gezet in Nederland. De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Bij het vieren van het Sinterklaasfeest horen het zetten van de schoen, cadeaus, pepernoten, gedichten en Surprises.

Wandbord met vogelvoer

Wandbord met vogelvoer

Merry X-Mas Birds! Bij verschillende winkels kun je deze leuke wandborden vinden. Eigenlijk bedoeld om ornamenten of fotolijstjes aan te hangen. Waarom gebruiken we deze eigenlijk niet als eye-catcher in de tuin of boom. Dit wandbord hebben we gekocht bij de Action.

Papieren ‘pompom’ Bloemen

Papieren ‘pompom’ Bloemen

Verras je moeder met een mooi bloemenboeket. Wat zijn ze mooi he? Ze lijken net echt, maar ze zijn gemaakt van zijdepapier. Heel leuk en simpel om te maken. Volg de onderstaande stappen en maak snel jouw eigen boeket. Deze blijven een stuk langer staan dan echte bloemen.

Moederdag idee: maak je eigen theezakje!

Moederdag idee: maak je eigen theezakje!

Dit super leuke idee hebben we al laten zien met Valentijnsdag, maar dit is natuurlijk ook erg geschikt voor Moederdag. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je moeder? Houdt zij toevallig heel erg van thee? Maak dan dit ‘hartverwarmende’ cadeau.

Bouwplaat Suprises

Bouwplaat Suprises

Geen held in het eindeloos knippen en plakken, maar wil je wel een mooie Surprise. Denk dan eens aan een bouwplaat. Het enige wat jij hoeft te doen is de plaat te kiezen, downloaden, uitprinten, uitknippen, vouwen langs de juiste lijnen en plakken maar.

  • 1
  • 2