Creatoppers

Dromenvanger maken

Dromenvanger maken

Met deze stappen heb je deze dromenvanger zo gemaakt! Dromenvangers zijn het prachtige resultaat van een eeuwenoude traditie van Indianen. Ontstaan bij de Ojibwe-stam.Voor hen heeft de dromenvanger een magische en diepere betekenis. Ze maakten het om zichzelf, en vooral hun kinderen, te beschermen tegen nare dromen en negatieve gedachten. Tegenwoordig is het een echte eyecatcher geworden voor… View more

Maak je eigen slijm met Maizena

Je eigen slijm maken met Maizena! In dit project kun je lezen hoe je slijm maakt met het middel Borax. Mocht je Borax nu niet in huis hebben of vinden in de winkel, dan komt dit project van pas! Hierbij heb je namelijk alleen Maizena nodig!

Macramé lantaarn van conservenpot!

Macramé lantaarn van conservenpot!

Macramé gezellig mee. Met deze Macramé lantaarntjes haal je je vakantiegevoel weer helemaal terug. Zeker nu we met dit lekkere weer langer in de tuin kunnen zitten. Als het donker wordt, wil je natuurlijk wat sfeervolle verlichting erbij hebben.

Woordenwolk maken

Woordenwolk maken

Je kent het wel: een collega die vertrekt, een bruiloft, een verjaardag. Wat voor cadeau moet je nu verzinnen? Maak een collage van woorden! Oftewel een ‘Tagcloud’. Niets persoonlijkers dan dat. Ga geen uren in Photoshop aan het werk, maar laat een handige site het werk doen!

Zelf stof bedrukken

Zelf stof bedrukken

Creëer je eigen textiellijn Opgepast, als je eenmaal aan dit project begint kun je niet meer stoppen! Dit werkt echt verslavend ;). Je zult snel ontdekken dat mogelijkheden eindeloos zijn met textiel bedrukken. Maak je eigen unieke tas, kussenhoes, rompertjes, sjaal of keukenschort.

Upcycling met plakfolie

Upcycling met plakfolie

Upcycling met plakfolie, plakplastic, decoratiefolie. Het is razend populair onder de doe-het-zelfers. Met een vaste hand en wat geduld heb je supersnel jouw item opgeknapt. Je kunt het op van alles plakken. Hoe breng je het nu het mooi en snel aan? Dat hebben wij voor je uitgeprobeerd.

Foto op hout overbrengen

Foto op hout overbrengen

Druk jouw foto af op hout. Een foto op hout laten afdrukken wordt steeds populairder. Maar wist je dat je dit ook eenvoudig zelf kunt doen? Wij hebben een 10-stappenplan voor je gemaakt, zodat het gegarandeerd lukt. Waar moet je op letten?