Zelf maken

Sleutelhanger maken van houten kralen

Sleutelhanger maken van houten kralen

DIY sleutelhanger Altijd je sleutels in de tas kwijt? Vind ze gemakkelijk terug met deze mooie sleutelhanger! Met een paar houten kralen, verf, koord en sleutelring heb je in een no-time jouw eigen fraaie sleutelhanger gemaakt. Voor een trendy uitstraling kozen wij voor koper- en goudverf. Wat heb je nodig? sleutelring suède koord houten kralen acryl verf (koper… View more

Dromenvanger maken

Dromenvanger maken

Met deze stappen heb je deze dromenvanger zo gemaakt! Dromenvangers zijn het prachtige resultaat van een eeuwenoude traditie van Indianen. Ontstaan bij de Ojibwe-stam.Voor hen heeft de dromenvanger een magische en diepere betekenis. Ze maakten het om zichzelf, en vooral hun kinderen, te beschermen tegen nare dromen en negatieve gedachten. Tegenwoordig is het een echte eyecatcher geworden voor… View more

Het verhaal achter de dromenvanger

Het verhaal achter de dromenvanger

Van dreamcatcher naar eyecatcher    Tegenwoordig is de dromenvanger echte eyecatcher in het interieur geworden. Hangend in de woon, slaap- of kinderkamer. Maar ook buiten in de tuin aan de schutting of veranda. Weet jij eigenlijk wel waar de dromenvanger vandaan komt en wat hij doet? Nee, wij ook niet echt. Daarom doken we speciaal… View more

Macramé lantaarn van conservenpot!

Macramé lantaarn van conservenpot!

Macramé gezellig mee. Met deze Macramé lantaarntjes haal je je vakantiegevoel weer helemaal terug. Zeker nu we met dit lekkere weer langer in de tuin kunnen zitten. Als het donker wordt, wil je natuurlijk wat sfeervolle verlichting erbij hebben.

Sterren slinger van papier

Sterren slinger van papier

Maak van elke dag een feestje. In ons vorige project hebben we laten zien hoe je een perfecte ster uit een vel papier knipt. Wat kun je nu met deze sterren maken? Juist een slinger! Superleuk voor een kinderkamer, babyshower of feestje.

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Zo knip je een perfecte ster in één keer uit. Het lijkt ongelooflijk, maar het is echt waar. Met deze simpele vouwtechniek, knip jij in één keer een perfecte ster uit! In 7 stappen leggen wij uit hoe je dit moet doen. Een leuk project om een mooie slinger van te maken.

Handlettering Cadeautas

Handlettering Cadeautas

Handlettering is de nieuwste doe-het-zelf-trend van 2017! Met deze techniek kun je een kaart, poster, notitieboekje, enveloppen, zakjes, labels, stickers etc. een hele persoonlijke tint geven. Het is geen eenvoudige techniek, maar het vergt echt aandacht en tijd.

5x origineel je foto’s op hangen

5x origineel je foto’s op hangen

Laat je mooiste herinneringen zien! Na elke vakantie heb je vast bergen kiekjes van je mooiste momenten verzameld. Laat ze niet in je computer zitten, maar laat ze zien in je huis. Zo kun je elke dag terug denken aan deze fijne momenten.

Fotohanger: houten woonketting

Fotohanger: houten woonketting

Knip je woonketting in stukjes Wanneer je op Pinterest en in de woonbladen kijkt zie je veel houten kralen en ‘de’ woonketting (wie heeft hem nu niet?). Doe eens anders en hang hem niet op als een slinger, maar… knip hem in stukjes.

  • 1
  • 2
  • 9