Feest

5x eieren versieren

5 x Eieren versieren met Pasen! Pasen vieren we standaard met geverfde en versierde eieren. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen! Wij laten je een aantal van deze manier zien!   1. Eieren versieren met Letter Sjablonen Wat heb je nodig? gekookte eieren of namaak eieren acryl verf kwast hobby (vinyl) sticker… View more

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas feestje in een glazen bol. De goedheiligman is inmiddels een tijdje in Nederland. Tijd om het huis te versieren, mocht hij een bezoekje brengen aan jullie huisje. Met dit decoratiestuk komt de warme Sint sfeer zeker in huis.

Sterren slinger van papier

Sterren slinger van papier

Maak van elke dag een feestje. In ons vorige project hebben we laten zien hoe je een perfecte ster uit een vel papier knipt. Wat kun je nu met deze sterren maken? Juist een slinger! Superleuk voor een kinderkamer, babyshower of feestje.

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Perfecte ster uit papier met slechts één knip!

Zo knip je een perfecte ster in één keer uit. Het lijkt ongelooflijk, maar het is echt waar. Met deze simpele vouwtechniek, knip jij in één keer een perfecte ster uit! In 7 stappen leggen wij uit hoe je dit moet doen. Een leuk project om een mooie slinger van te maken.

Handlettering Cadeautas

Handlettering Cadeautas

Handlettering is de nieuwste doe-het-zelf-trend van 2017! Met deze techniek kun je een kaart, poster, notitieboekje, enveloppen, zakjes, labels, stickers etc. een hele persoonlijke tint geven. Het is geen eenvoudige techniek, maar het vergt echt aandacht en tijd.

Het perfecte ei koken

Het perfecte ei koken

Zo kook je het perfecte ei. Het blijft toch lastig om te onthouden? Welke tijd hoort bij de perfecte garing van het ei? Daarom hebben we dit overzicht voor je. De kooktijden staan in minuten. Deze tijden gelden als het ei in het kokende water wordt gelegd.

Natuurlijk geverfde eieren maken

Natuurlijk geverfde eieren maken

Eieren verven op natuurlijke wijze. Eieren verven is een traditie met Pasen. Wist je ook dat je in plaats van verftabletten of knutselverf te gebruiken, de eieren ook op een natuurlijke wijze kunt verven? Dit kan namelijk door een ‘verfmengsel’ te maken van groenten en fruit!

Grappige eieren maken

Grappige eieren maken

Eieren met een gezicht. Geen Pasen zonder eieren. Verras je familie, kinderen en vrienden met deze grappige eieren! Verstop ze in huis, de tuin, in de koelkast, stop ze weer terug in de eierdoos of presenteer ze in een eierdop op de gedekte Paastafel. Gegarandeerd succes!

Canvastas met textielverf

Canvastas met textielverf

You gotta bag it up! Nu we geen gratis plastic tasjes meer krijgen is de canvas tas helemaal hip. Dus waarom maak je zelf geen persoonlijke tas? Maak met (zelfgemaakte) stempels een mooi patroon op een kussenhoes. Ga helemaal los met verschillende kleuren textielverf.

  • 1
  • 2
  • 4