Pasen

5x eieren versieren

5 x Eieren versieren met Pasen! Pasen vieren we standaard met geverfde en versierde eieren. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen! Wij laten je een aantal van deze manier zien!   1. Eieren versieren met Letter Sjablonen Wat heb je nodig? gekookte eieren of namaak eieren acryl verf kwast hobby (vinyl) sticker… View more

Het perfecte ei koken

Het perfecte ei koken

Zo kook je het perfecte ei. Het blijft toch lastig om te onthouden? Welke tijd hoort bij de perfecte garing van het ei? Daarom hebben we dit overzicht voor je. De kooktijden staan in minuten. Deze tijden gelden als het ei in het kokende water wordt gelegd.

Natuurlijk geverfde eieren maken

Natuurlijk geverfde eieren maken

Eieren verven op natuurlijke wijze. Eieren verven is een traditie met Pasen. Wist je ook dat je in plaats van verftabletten of knutselverf te gebruiken, de eieren ook op een natuurlijke wijze kunt verven? Dit kan namelijk door een ‘verfmengsel’ te maken van groenten en fruit!

Grappige eieren maken

Grappige eieren maken

Eieren met een gezicht. Geen Pasen zonder eieren. Verras je familie, kinderen en vrienden met deze grappige eieren! Verstop ze in huis, de tuin, in de koelkast, stop ze weer terug in de eierdoos of presenteer ze in een eierdop op de gedekte Paastafel. Gegarandeerd succes!

Vogelnestje

Vogelnestje

Dit schattige vogelnestje maak je eenvoudig van papier. Dit leuke idee vonden we via: bhg.com Wat heb je nodig? papierversnipperaar of schaar lange vellen knutselpapier/ karton / stevig inpakpapier nietmachine buigbaar (bloemen) ijzerdraad echte of namaak eieren.