Sinterklaas

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas decoratie

Sinterklaas feestje in een glazen bol. De goedheiligman is inmiddels een tijdje in Nederland. Tijd om het huis te versieren, mocht hij een bezoekje brengen aan jullie huisje. Met dit decoratiestuk komt de warme Sint sfeer zeker in huis.

SINT Surprise Tips!

SINT Surprise Tips!

Sint is weer in het land! Op 14 november hebben de Sint en zijn Pieten weer voet aan wal gezet in Nederland. De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Bij het vieren van het Sinterklaasfeest horen het zetten van de schoen, cadeaus, pepernoten, gedichten en Surprises.

Bouwplaat Suprises

Bouwplaat Suprises

Geen held in het eindeloos knippen en plakken, maar wil je wel een mooie Surprise. Denk dan eens aan een bouwplaat. Het enige wat jij hoeft te doen is de plaat te kiezen, downloaden, uitprinten, uitknippen, vouwen langs de juiste lijnen en plakken maar.

Alles Voor… Surprises

Alles Voor… Surprises

Ook de supermarktketen Albert Heijn denkt dit jaar met je mee. Via de YouTube pagina heeft de keten namelijk een viertal Surprises ideeën voor je online gezet. Stap-voor-stap instructievideo’s laten zien hoe je de volgende Surprises in elkaar knutselt.