Valentijn

Handlettering Cadeautas

Handlettering Cadeautas

Handlettering is de nieuwste doe-het-zelf-trend van 2017! Met deze techniek kun je een kaart, poster, notitieboekje, enveloppen, zakjes, labels, stickers etc. een hele persoonlijke tint geven. Het is geen eenvoudige techniek, maar het vergt echt aandacht en tijd.

Canvastas met textielverf

Canvastas met textielverf

You gotta bag it up! Nu we geen gratis plastic tasjes meer krijgen is de canvas tas helemaal hip. Dus waarom maak je zelf geen persoonlijke tas? Maak met (zelfgemaakte) stempels een mooi patroon op een kussenhoes. Ga helemaal los met verschillende kleuren textielverf.

Valentijnsdag: ontbijt op bed, uniek geserveerd!

Valentijnsdag: ontbijt op bed, uniek geserveerd!

Romantisch ‘Schoolbord’ ontbijt! Wat is nu lekkerder om valentijnsdag met een ontbijt op bed te beginnen. Je kunt natuurlijk een standaard dienblad gebruiken om je ontbijtje mee naar boven te brengen. Of je laat je creatieve kant zien en maakt zelf een uniek dienblad!

Love Letters

Love Letters

Deze wollige letters vonden we op ‘Sisters suitcase‘. Een simpel idee en o zo fleurig. Leuk om je huiskamer in een ‘Love sfeer’ om te toveren of als een cadeau voor je vriend(in). Omdat wij dit idee zo leuk vonden, hebben we dit project ook uitgeprobeerd!

Valentijnsontbijt: hartvormig ei!

Valentijnsontbijt: hartvormig ei!

Romantisch zijn? Eitje! Begin Valentijnsdag goed met een romantisch ontbijt op bed. Naast een knapperige croissant, vers geperst sinaasappelsap en een kopje thee hoort er natuurlijk een perfect gekookt eitje bij. Met dit DIY-project maak je het ontbijt wel heel speciaal.

Valentijns thee: Maak je eigen theezakje

Valentijns thee: Maak je eigen theezakje

Hartverwarmende thee. Op zoek naar een origineel cadeau voor je beste vriend of vriendin op Valentijnsdag? Houdt hij/zij toevallig heel erg van thee? Maak dan dit ‘hartverwarmende’ cadeau. Namelijk: hartvormige theezakjes.

Kraskaart: Heb jij geluk in de liefde?

Kraskaart: Heb jij geluk in de liefde?

Heb jij geluk in de liefde?! Wie houdt er nu niet van een gokje wagen? Laat jouw Valentijn zijn/haar eigen verrassing kiezen door een vakje open te krassen. Resultaat: een avond die niet te voorspellen is. Want welk vakje zou diegene open krassen?

Blik vol liefde

Blik vol liefde

Een echte blikopener! Wij houdt er nu niet van lekkernijen op de dag van de liefde? Het liefst een hele emmer vol. Gevuld met lieve berichtjes en lekkere snoepjes is dit cadeau onweerstaanbaar. In een handomdraai heb je dit DHZ project gemaakt.

Scrabble ‘love’ onderzetter

Scrabble ‘love’ onderzetter

Zeg het met Scrabble. Hoe gaaf zijn deze onderzetters gemaakt van scrabblesteentjes? Via etsy.com kwamen dit leuke idee tegen. Ze zijn ontzettend eenvoudig te maken. Met de boodschap op de onderzetter kun je eindeloos variëren.

  • 1
  • 2