Love Letters

Love Letters

Wollige Love Letters

Deze wollige letters vonden we op ‘Sisters suitcase‘. Een simpel idee en o zo fleurig! Leuk om je huiskamer in een ‘Love sfeer’ om te toveren of als een cadeau voor je vriend(in).
Omdat wij dit idee zo leuk vonden, hebben we dit project ook uitgeprobeerd! Bij Sisters Suitcase waren deze letters enorm. Wij hebben kleinere kartonnen letters gebruikt die je kunt kopen bij een hobbywinkel of Xenos. Onze letters bestaan uit vier kleuren garen. Je kunt natuurlijk je eigen kleurcombinatie samen stellen.

Dit project vergt wel enig geduld en tijd om te maken, maar het resultaat mag er zijn.

Wat heb je nodig?
  • kartonnen letters
  • (dik) garen (vier kleuren)
  • tubes lijm / lijmpistool
Hoe maak je het?

Stap 1
Wanneer je meerder kleuren garen gebruikt, meet je eerst elke letter op. Deel dit door het aantal kleuren dat je wilt gaan gebruiken. Hierna verdeel je de letter in gelijke vakken. Deze vakken gebruik je als uitgangspunt om te beginnen en eindigen met je kleur garen.

Stap 2
Vervolgens ga je de letters omwikkelen met garen. Zet het garen op een beginpunt vast met lijm. Bedek het naastgelegen gedeelte met flink wat lijm en trek het garen strak om de letter heen. Wikkel het garen stukje voor stukje strak om de letter heen. En druk daarbij het garen ook goed aan op de letter.

Stap 3
De rechte stukken op de letters, kun je het beste eerst met kleine geknipte stukjes garen bedekken. De onderstaande foto’s laten zien hoe. Vooral de letter ‘E’ is een uitdaging om te bedekken. Daarom besteden we daar extra aandacht aan.

Extra creatip!
  • Naast LOVE kun je ook andere woorden gebruiken. Wat dacht je van HOME, XMAS of de naam van je kind(eren)?

Afbeeldingen

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.