Gelukskoekjes

Gelukskoekjes

Gelukskoekjes van papier!

Een tijdje geleden spotte we deze papieren gelukskoekjes. Grappig idee voor een etentje, feestje of bijvoorbeeld Valentijnsdag!

Het belangrijkste van het koekje is natuurlijk z’n inhoud! Verzin zelf inspirerende spreuken om in de koekjes te stoppen. Geen inspiratie? Neem dan een kijkje op deze site.

Wat heb je nodig?
  • vel wit papier
  • pen
  • vel papier (scrapbook of vrolijk gekleurd)
  • lijm
  • schaar
Hoe maak je het?

Stap 1. Snijd smalle strookjes wit papier uit. Ongeveer van 1 bij 6 cm. Schrijf hier lieve of inspirerende boodschappen op. Of print de stroken met tekst uit via de computer.

Stap 2. Trek een aantal cirkels (omtrek ± 11 cm) op het gekleurde vel papier. Je kunt hiervoor de contour van een kopje gebruiken. Knip de cirkel uit en vouw deze losjes door het midden. Houd het vast tussen twee vingers en leg het strookje papier ertussen.

Stap 3. Druk de halve cirkel in het midden met je vinger in en vouw de twee buitenkanten naar elkaar toe. Zet vast met een beetje lijm.

Creatip! Een leuk idee voor een etentje of een bruiloft!

Creatip! Maak de cookies helemaal af door ze in een ‘take-a-way’ doosje te presenteren! Hieronder vind je een template. Vergroot hem op het gewenste formaat.

Afbeeldingen

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.