5x origineel je foto’s op hangen

5x origineel je foto’s op hangen

Laat je mooiste herinneringen zien!

Na elke vakantie heb je vast bergen kiekjes van je mooiste momenten verzameld. Laat ze niet in je computer zitten, maar laat ze zien in je huis. Zo kun je elke dag terug denken aan deze fijne momenten. Maar hoe doe je dit nu op een leuke originele manier? Je kunt kiezen voor het standaard (saaie) fotolijstje, maar je kunt ook lekker aan de slag met deze DIY-ideeën!

#1. Maak je eigen woonketting

Maak met wat kralen, draad en een clip je eigen fotohanger!

#2. Ga aan de slag met washi-tape

Met de mooie kleurtjes van washi-tape maak je een vrolijke collage aan de muur. En beste van alles: je hoeft geen gaten in de muur te boren 😀

#3. Koop een fotorekje

Bij verschillende winkels (online) kun je zo een leuk kaartenrekje kopen. Vul hem met inspirerende kaarten of je mooiste foto’s.

#4. Maak je eigen IXXI

Via IXXI maak je eenvoudig een coole collage of vergroting van je favoriete foto’s.
De afbeeldingen worden op kleine vierkante kaartjes gedrukt, die je via koppelstukjes aan elkaar vast maakt.

Je IXXI bevestig je aan de wand via ophang – en plakstrips, geen spijkers nodig! Als je een foto zat bent, kun je eenvoudig weer nieuwe bestellen.

#5. Gebruik een stok of tak

Gebruik iets simpels als een stok, drijfhout of tak van een boom. Verf het zwart (of een andere kleur) en bevestig het aan je muur. Gebruik touw om je foto’s eraan te hangen. Gebruik voor het mooiste effect zwart/wit foto’s of foto’s met hetzelfde kleurenpallet.

 

#1. Maak je een clipboard collage

Hang een aantal clipborden aan de muur of bevestig metalen clips aan een stuk hout. Zo kun je elke keer wisselen van foto’s of posters!

 

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.